Over ons

Zoals u misschien al heeft vernomen is Van der Scheer Tweewielers op Het Aanleg te Winsum onlangs gesloten, maar wat u misschien nog niet wist is, dat wij de activiteiten gaan voortzetten onder de naam NIEUWOLDfietsen met de bekende dealerschappen.

 

Vijf jaar geleden hebben de heer P.T. van der Scheer en Rolf Nieuwold elkaar gevonden en hun ervaring en expertise gebundeld en aangeboden in een nieuwe fietsenzaak op het Aanleg te Winsum in combinatie met de Hubo Bouwmarkt en andere bedrijven van de heer van der Scheer.

 

Rolf Nieuwold heeft altijd de ambitie gehad om ooit een eigen fietsenzaak te hebben en heeft uitgesproken ideeën over de presentatie en verkoop van nieuwe fietsen in combinatie met het onderhoud van bestaande fietsen. Van der Scheer Tweewielers heeft daarvan dankbaar geprofiteerd, totdat de heer van der Scheer het mogelijk maakte om de zaak over te nemen.

 

Toen kwam Gert Nieuwold in beeld, die ook al enkele jaren ervaring heeft in de autobranche als partsmanager en als ondernemer in Winsum met verkoop- en serviceverlening op ICT terrein.

 

Twee neven, die een deel van hun jeugd gezamenlijk zijn opgegroeid en elkaar door en door kennen en vertrouwen en daarom ook snel elkaar hebben gevonden in een gezamenlijk bedrijfsplan van NIEUWOLDfietsen. De overnamegesprekken met de heer van der Scheer kwamen in een stroomversnelling en konden tot wederzijdse tevredenheid worden afgerond. Wij hebben allebei een technische achtergrond, de één in fietstechniek, de ander in autotechniek en ICT. Wij gaan samenwerken en elkaar versterken en willen u in Winsum en omtrek het beste bieden op het gebied van eigentijds fietsplezier.

 

Vanaf 1 april 2013 kunt u bij ons terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft: nieuwe fietsen, gebruikte fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires, enz. we hebben het allemaal.

 

Loopt u gerust eens binnen om vrijblijvend een kijkje te nemen.

Wij hopen u in onze nieuwe winkel te treffen!

 

Met vriendelijke groet,

Rolf en Gert Nieuwold.
 

Rolf en Gert Nieuwold